Søk
Viser artikler 16 - 30 av totalt 110
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7 8  Neste

Til Fjøløy i gnistrende høstvær

Vakkert på Fjøløy en sen novemberdag. Foto arne DaleÅrets siste torsdagstur gikk til Fjøløy, nordvestsiden av Mosterøy. Strålende vær satte en flott ramme om turen. 
Les mer

Drømmejobben ledig på Preikestolen fjellstue!

ATTRAKSJON: Er reiselivsikonet Preikestolen fjellstue din kommende arbeidsplass?. Foto: Kjell Helle-OlsenPrisbelønte Preikestolen fjellstue søker markedsansvarlig/resepsjonist i 100 prosent stilling - kjenner du en god kandidat?
Les mer

Naturperlen Plassatjern

Turleder Arne Dale, til venstre, ledet an på turen. Foto: Finn Strand

På gode turstier gikk månedens rusletur fra Foss-Eikeland og gjennom flott skogsområde før vi nådde Plassatjern. Til sammen ville 21 personer være med på tur denne fine novemberdagen. 

Les mer

Jobbe på skiskolen?

En jobb på skiskolen gir minner for livet.
Stavanger Turistforenings skiskole er Rogalands største med undervisning innen grunnkurs skileik, alpint, snowboard og freestyle. I februar 2015 går skiskole nr. 58 av stabelen. Vil du være en del av teamet? 
Les mer

Mimretreff for Nodhagens venner

Mimretreffet samlet mye folk. Foto njål Vadla

Vaktmesterparet Njål Vadla og Kari Sværen ville gjøre stas på dugnadsfolket på Nodhagen. Tirsdag 11. november samlet de 30 personer til kaffe, drøs og mimring. 

Les mer

Ny kitesesong på Haukeliseter

KiteHaukeliseter fjellstue ligger idyllisk til blant snøkledde vidder og høye fjelltopper. Her finnes utallige muligheter for turer, både med og uten kite. 
Les mer

Bjørnøyturen som gir deg alt

Vakkert parti fra Bjørnøyturen. Foto Dorrit KyedTur til Ryfylkeøyene er alltid populært, og onsdagens tur til Bjørnøy var ikke noe unntak. Nærmere 60 personer ville være med på tur til øya for å oppleve måkeskrik, sjøluft og frisk vind. I tillegg til sol og regn. 
Les mer

Torsdagstur i vakre høstfarger

Flotte høstfarger. Foto Njål Vadla

Skogen sto i flammer og høstsola gjorde sitt til at fargene kom ekstra godt fram. Turleder Njål Vadla hadde denne torsdagen valgt å ta en skogstur slik at alle kunne få glede seg over fargeskuet. 

Les mer

Rennesøy og Finnøy har fått eget turlag

Fin stemning på oppstartmøtet for Rennesøy og Finnøy TurlagI et fullstappet møtelokale på biblioteket i Vikevåg ble det nye turlaget startet med stor entusiame blant de frammøtte.

Les mer

Hvorfor steinlegge Kjeragstien?

Alle sherpaene på Kjeragstien samlet. Foto Henrik LilleheimTuristforeningen står for det enkle friluftslivet. Hvorfor i alle dager bygger vi da trapper og steinsatte «fortau» i den naturen som vi helst skulle beholdt som urørt?
Les mer

Fra Taurafjell til Mølleparken

Turen startet i Mølleparken. Foto Njål VadlaDenne lørdagen dro vi over fjorden til Tau og for mange i et ukjent terreng med utgangspunkt fra kaien på Tau. 
Les mer

Høsttur til Haukeliseter

Trygt over brua ved Haukeliseter fjellstue. Foto Finn Strand

Nydelig natur, flotte turer, herlig mat og fornøyde deltakere er oppsummeringen etter 60+ sin tur til Haukeliseter fjellstue midtukes i oktober. 

Les mer

Skurvedalen – vel verd å spare for utbygging

UBERØRT: Elva snor seg gjennom dalen i et ennå uberørt område. Foto Preben FalckSTF deltok 13. oktober på befaring med NVE i Skurvedalen inn av Songesand ved Lysefjorden. Elvebrus og fossefall møtte deltakerne og gjorde valget lett for dem som vil bevare dalen slik den er i dag. 
Les mer

Strålende dugnadsinnsats på Nodhagen

Til og med taket fikk en omgang med kosten. Foto Njål Vadla

Det duger godt når 18 personer legger sin sjel i å klargjøre hus og hage på Nodhagen før vinteren. 

Les mer

Et rungende nei til Siragrunnen vindkraftverk på sluttbefaringen

Siragrunnen vindkraftanlegg sett fra Sogndalstand. Fotomontasje fra utbygger.Onsdag 8. oktober hadde NVE invitert til sluttbefaring for vindkraftanlegget på Siragrunnen. Stavanger Turistforening og en rekke andre organisasjoner og fagmyndigheter var med for å utdype sine synspunkter til anlegget. 
Les mer
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7 8  Neste