Søk
Viser artikler 16 - 30 av totalt 90
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6  Neste

Bjørnøyturen som gir deg alt

Vakkert parti fra Bjørnøyturen. Foto Dorrit KyedTur til Ryfylkeøyene er alltid populært, og onsdagens tur til Bjørnøy var ikke noe unntak. Nærmere 60 personer ville være med på tur til øya for å oppleve måkeskrik, sjøluft og frisk vind. I tillegg til sol og regn. 
Les mer

Torsdagstur i vakre høstfarger

Flotte høstfarger. Foto Njål Vadla

Skogen sto i flammer og høstsola gjorde sitt til at fargene kom ekstra godt fram. Turleder Njål Vadla hadde denne torsdagen valgt å ta en skogstur slik at alle kunne få glede seg over fargeskuet. 

Les mer

Rennesøy og Finnøy har fått eget turlag

Fin stemning på oppstartmøtet for Rennesøy og Finnøy TurlagI et fullstappet møtelokale på biblioteket i Vikevåg ble det nye turlaget startet med stor entusiame blant de frammøtte.

Les mer

Hvorfor steinlegge Kjeragstien?

Alle sherpaene på Kjeragstien samlet. Foto Henrik LilleheimTuristforeningen står for det enkle friluftslivet. Hvorfor i alle dager bygger vi da trapper og steinsatte «fortau» i den naturen som vi helst skulle beholdt som urørt?
Les mer

Fra Taurafjell til Mølleparken

Turen startet i Mølleparken. Foto Njål VadlaDenne lørdagen dro vi over fjorden til Tau og for mange i et ukjent terreng med utgangspunkt fra kaien på Tau. 
Les mer

Høsttur til Haukeliseter

Trygt over brua ved Haukeliseter fjellstue. Foto Finn Strand

Nydelig natur, flotte turer, herlig mat og fornøyde deltakere er oppsummeringen etter 60+ sin tur til Haukeliseter fjellstue midtukes i oktober. 

Les mer

Strålende dugnadsinnsats på Nodhagen

Til og med taket fikk en omgang med kosten. Foto Njål Vadla

Det duger godt når 18 personer legger sin sjel i å klargjøre hus og hage på Nodhagen før vinteren. 

Les mer

Et rungende nei til Siragrunnen vindkraftverk på sluttbefaringen

Siragrunnen vindkraftanlegg sett fra Sogndalstand. Fotomontasje fra utbygger.Onsdag 8. oktober hadde NVE invitert til sluttbefaring for vindkraftanlegget på Siragrunnen. Stavanger Turistforening og en rekke andre organisasjoner og fagmyndigheter var med for å utdype sine synspunkter til anlegget. 
Les mer

Sesongbruene er tatt inn

Snart pakkes de røde T-ene inn for vinteren

Snart pakkes de røde T-ene inn, og fjellet tar på seg vinterkåpa. Alle sesongbruene er tatt inn, mens helårsbruene selvfølgelig er intakt. 

 

Les mer

Bli en turvenn du også!

Bli en turvenn du også

Stavanger Turistforening og Johannes læringssenter har i høst startet opp et samarbeid mellom norske turvenner og utenlandske elever som går på tur i beste skoletid. Prosjektet har til nå vært en suksess. 

Les mer

Gramstad trenger flere venner

Utekafe i fint høstvær på GramstadVi har allerede en kjempegod gjeng i Gramstads venner som driver søndagskafe og er med å holde den koselige hytten ved P-plassen til Dalsnuten i god stand, men det er plass til flere.
Les mer

Topptur i Klepp kommune

Steinkorset rager i været på Tinghaug, Klepps høyeste topp 102 moh. Foto Torgunn Skrudland

Det var en topp tur vi var med på lørdag da toppene Steinhaug, Tinghaug og Krosshaug ble besteget i nydelig septembervær.

Les mer

Drømmehelg i høstfjellet!

SOL, SOL, SOL: Kom deg ut og opp, i helga bader fjellet i høstsol!Yr.no varsler sol, varme og oppholdsvær over hele Ryfylkeheiene i helga - benytt sjansen til en hyttetur i fargefyrverkeri! Her finner du STFs veiviser til hyttedrømmen - og mulighet for å booke seng før avreise. God tur!

Les mer

Over to tusen kom seg ut!

Det sydet av friluftsglade folk under Kom deg ut-dagen på Gramstad søndag.

Les mer

Streiftog gjennom Sirdal

Ny bok fra naturfotograf Odd Inge Worsøe: På streif i Sirdal - en billedbok som trekker deg inn mellom permene med sine smakfulle, detaljrike og overraskende motiver. Kjøp boka og bli kjent med Sirdal på en ny måte.
Les mer
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6  Neste