Søk
Viser artikler 16 - 30 av totalt 74
Side: Forrige  1 2 3 4 5  Neste

Høsttur til Haukeliseter

Trygt over brua ved Haukeliseter fjellstue. Foto Finn Strand

Nydelig natur, flotte turer, herlig mat og fornøyde deltakere er oppsummeringen etter 60+ sin tur til Haukeliseter fjellstue midtukes i oktober. 

Les mer

Et rungende nei til Siragrunnen vindkraftverk på sluttbefaringen

Siragrunnen vindkraftanlegg sett fra Sogndalstand. Fotomontasje fra utbygger.Onsdag 8. oktober hadde NVE invitert til sluttbefaring for vindkraftanlegget på Siragrunnen. Stavanger Turistforening og en rekke andre organisasjoner og fagmyndigheter var med for å utdype sine synspunkter til anlegget. 
Les mer

Bli en turvenn du også!

Bli en turvenn du også

Stavanger Turistforening og Johannes læringssenter har i høst startet opp et samarbeid mellom norske turvenner og utenlandske elever som går på tur i beste skoletid. Prosjektet har til nå vært en suksess. 

Les mer

Gramstad trenger flere venner

Utekafe i fint høstvær på GramstadVi har allerede en kjempegod gjeng i Gramstads venner som driver søndagskafe og er med å holde den koselige hytten ved P-plassen til Dalsnuten i god stand, men det er plass til flere.
Les mer

Topptur i Klepp kommune

Steinkorset rager i været på Tinghaug, Klepps høyeste topp 102 moh. Foto Torgunn Skrudland

Det var en topp tur vi var med på lørdag da toppene Steinhaug, Tinghaug og Krosshaug ble besteget i nydelig septembervær.

Les mer

Drømmehelg i høstfjellet!

SOL, SOL, SOL: Kom deg ut og opp, i helga bader fjellet i høstsol!Yr.no varsler sol, varme og oppholdsvær over hele Ryfylkeheiene i helga - benytt sjansen til en hyttetur i fargefyrverkeri! Her finner du STFs veiviser til hyttedrømmen - og mulighet for å booke seng før avreise. God tur!

Les mer

Over to tusen kom seg ut!

Det sydet av friluftsglade folk under Kom deg ut-dagen på Gramstad søndag.

Les mer

Streiftog gjennom Sirdal

Ny bok fra naturfotograf Odd Inge Worsøe: På streif i Sirdal - en billedbok som trekker deg inn mellom permene med sine smakfulle, detaljrike og overraskende motiver. Kjøp boka og bli kjent med Sirdal på en ny måte.
Les mer

Tripp i vei - to nye helårsbruer er på plass!

BRO, BRO, DRILLE: Kjell Herikstad monterer brua over Mangærne. Foto: STFSiden 2010 har turistforeningen lagt ut permanente bruer i Ryfylkeheiene - nå er to flotte nye helårsbruer på plass ved Sandvatn. 
Les mer

Stølsfest på Jonstølen - jubileumshytte nr 1 er åpnet!

KLOKKERENT: Ryfylkeklang satte tonen da et entusiastisk publikum innviet Jonstølen i helga. Foto: Kjell Helle-OlsenFramtid og tradisjon gikk opp i en høyere enhet da eventyrlige Jonstølen i Suldalheiene ble åpnet i helga. Velkommen til DNT-hytte nr 501!
Les mer

Tipp topp triathlon

FJORDFEST: 113 kajakker i Lysefjorden - stort vakrere blir det ikke! Foto: Kalle Simm113 deltakere og en haug med entuasiastiske frivillige gjorde årets Tripp Trapp Triathlon til et fjord- og fjelleventyr. Her er resultatlisten!
Les mer

Aftenbladet: Vassdragsperler bør vernes

UNIK: Skurvedalsåna - en av de ytterst få urørte vannstrengene langs Lysefjorden, bør spares for utbygging. Foto: Ann Kristin Kro"Utrolig mye flott natur er oftret for å skaffe landet energi" og "det er ikke prisen verdt": Les Aftenbladets rungende nei til nye vasskraftplaner i Rogaland her.
Les mer

Ligg to netter på Stranddalshytta - betal for én!

VELKOMMEN! Ingenting å si på mottakelsen på Stranddalshytta. Foto: Kjell Helle-OlsenInspirert av en fantastisk sommersesong inviterer Stranddalshytta til herlige høstdager med halv pris på overnatting i ukedagene - hvis du blir to netter. Unn deg og dine et par dager på perlen i Ryfylkeheiene!
Les mer

Tursenteret søker deltidsvikarer!

HJELP! Er du glad i fjell, fjord og folk? Søk deltidsjobb i Tursenteret!Tursenteret når stadig nye høyder, nå trenger vi ekstra hjelp! Er du friluftsinteressert og har lyst til å inspirere og informere andre? Tursenteret er stedet!
Les mer

Sandnesmarkå skal løftes i Friluftslivets år!

FOLKEVANDRING: Dalsnuten kan måle seg med selveste Preikestolen i popularitet - nå vil turistforeningen hjelpe enda flere ut og opp.

Tureldoradoet Sandnesmarkå med krumtappen Dalsnuten besøkes årlig av tilnærmet like mange turfolk som selveste Preikestolen. Nå inviterer turistforeningen Sandnes kommune med på storstilt videreutvikling av området til Friluftsåret 2015.

Les mer
Side: Forrige  1 2 3 4 5  Neste